Hoe creëer je een Ibiza-style interieur?

De Ibiza-style komt steeds vaker terug in onze interieurs. Deze stijl staat bekend om zijn zonnige interieurs waarin veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en luxe materialen. De basis bij een interieur in Ibiza-style is vaak wit. Dit zie je ook veel terug als je op Ibiza bent waar de huizen van wit leisteen zijn gemaakt. Hieronder enkele elementen die niet mogen ontbreken in een Ibiza-style interieur.

 

Witte basis

Zoals hierboven al benoemd, mag een witte basis niet ontbreken. Zo zijn vaak de plafonds, vloeren en muren wit. Mocht je op zoek zijn naar kleur, dan kun je dit goed in de accessoires laten terug komen.

 

Natuurlijke materialen

Om de witte basis een beetje te doorbreken, worden veel accessoires toegevoegd in natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan rotan lampen, houten tafels en planten met grote bladen. Ook worden er vaak wollen vloerkleden en linnen beddengoed en schelpen die gewoon op het strand gevonden zijn aan het interieur toegevoegd om het af te maken.

 

Bohemian

Aangezien het interieur anders wel erg wit blijft, worden er vaak nog bonte kleuren toegevoegd. Deze zien we vaak terug in vloerkleden. Ook planten, zoals palmboompjes, cactussen en bananenplanten passen helemaal in het Ibiza-sfeertje.

Foto door: colincowieweddings.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *