Takken als decoratie in een vaas

Ben je een bosje bloemen zat en ben je op zoek naar een andere vorm van decoratie in je woning? Steeds vaker zien we dat takken als decoratiestuk in een vaas worden gezet. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke uitstraling en is erg passend in herfstige en winterse omstandigheden. Een mooie bijkomstigheid is dat takken vaak langer mee gaan dan een bosje bloemen.

Olijftakken

Wellicht dat je net zo’n Frankrijk liefhebber bent als ik, want dan is de keuze voor een olijftak snel gemaakt. Deze takken geven uw woning een Mediterraanse en rustieke uitstraling. Ga je graag voor helemaal rustiek? Kies dan een vaas in dezelfde kleurtinten als de takken.

Takken met knopjes

Wil je niet dat met de keuze voor een bosje met takken de kleur van de bloemen volledig je huis verlaat? Kies dan voor takken met bloemknoppen. Dit geeft een speelsere uitstraling dan een bosje bloemen, maar zorgt toch voor kleur in de woning. Erg mooi met een doorzichtige vaas.

Winterse besjes

Ook de welbekende winterse besjes zien we veel terug in decoratieve stukjes. Zowel een grote bos als een subtiele tak staan prachtig in een vaas. En door de rode kleur, haal je direct een mooie warme sfeer in huis.

Foto: Apartment Therapy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *