DIY memobord van gaas

Op Pinterest zie je het vaak voorbij komen, een memobord van gaas. Een klein klusje met groots resultaat! Benieuwd hoe je zo’n memobord maakt? Lees snel verder..

 

Bij eigenlijk elke doe-het-zelf winkel kun je betongaas kopen. Hierin kun je verschillende keuzes maken. Zo is er verschil in de grootte van de gaten, maar betongaas is ook in verschillende kleuren te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan zilverkleurig, koper en groen. Om te bepalen welke kleur je wilt, is het goed om te bedenken voor welke muur je het memobord gaat hangen. Ook kun je natuurlijk kijken naar de grootte van het bord zelf. Is hij niet in de grootte verkrijgbaar die jij in gedachten hebt? Dan kun je hem uiteraard in de bouwmarkt op het gewenste formaat laten knippen.

 

Vervolgens heb je nog de keuze of je het memobord gaat ophangen of neerzetten. Wanneer je er voor kiest om hem op te hangen, dan heb je slechts 2 schroeven en 2 pluggen nodig. Als je er voor kiest om hem neer te zetten is het natuurlijk al helemaal makkelijk!

Nadat je hem hebt neergezet of hebt opgehangen, kan het decoreren beginnen! Ansichtkaarten en foto’s kun je gemakkelijk ophangen middels een wasknijpertje of klemmetjes. Daarnaast kun je denken aan een lichtsnoer, plantjes en handige benodigdheden op kantoor. Uiteraard kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *