Hoe breng je het voorjaar in huis?

Nog even en de klok wordt weer verzet, oftewel: het voorjaar komt dichterbij! Niet alleen buiten merken we dan direct verschil door de temperaturen die steeds hoger worden en de bloemen die beginnen te bloeien, maar ook in ons interieur zijn we dan geneigd om een verandering aan te brengen. In dit blog lees je hoe je het voorjaar in huis haalt!

Een grote schoonmaak

Allereerst is het aan te raden om een grote schoonmaak te houden. In de winter zit je veel binnen en zijn alle dikke plaids, kamerjassen, sloffen en kruiken tevoorschijn gehaald. Deze zijn in de zomer overbodig en kunnen dus totdat de winter weer begint ver achterin de kast worden gestopt. Het is tijd om de zomerse accessoires tevoorschijn te halen!

Kleur in huis

Wanneer je de winterse kleuren uit het huis hebt gehaald is het tijd om wat zomerse kleuren in het interieur te krijgen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om meteen een hele muur te voorzien van een lekker zomers kleurtje, maar je kunt het ook subtieler aanpakken door bijvoorbeeld een kast een kleurtje te geven of de bank te voorzien van kleurrijke kussentjes.

Bloemen

Een nogal voor de hand liggende manier om het voorjaar in huis te halen, is door middel van bloemen. Of je nou voor een grote of een kleine bos bloemen gaat, je haalt direct sfeer in huis! Om het plaatje compleet te maken is het aan te raden om te investeren in een mooie vaas, zodat je boeket extra goed tot zijn recht komt.

Haal buiten naar binnen

Waarom zou je buiten buiten laten als je buiten ook naar binnen kunt halen? Ga er lekker een dagje op uit naar de Intratuin en koop wat planten die prachtig in jouw interieur zullen staan. Met een aantal planten haal je gegarandeerd sfeer in huis!

Made by: Peekinside

Aan de muur

Niet iedereen is voorzien van een volle spaarpot waar een prachtige Dali of Picasso van betaald kan worden. Toch hoeft iets leuks aan de muur geen prijzige aangelegenheid te zijn. Koop bijvoorbeeld lijsten waar je gedroogde bladeren in doet of kies voor lijsten in verschillende afmetingen die je voorziet van eigen beeldmateriaal of posters met kleurrijke taferelen.

Photo by: firsthome.trublr.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *